Zynka BIM är BIM-experter, baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi levererar nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av din fastighetsaffär, från projektutveckling till förvaltning.

 

Vi går i spetsen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen för att maximera våra kunders effektivitet, kvalitet och lönsamhet. Vår nyfikenhet och passion för ny teknik, kombinerad med lång erfarenhet, gör att vi kan utmana branschen. Vi ser alltid helheten och driver utvecklingen framåt. Målet är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort.

Petter Bengtsson började arbeta i Zynka BIM som VDC-ingenjör 2015, sedan dess har han avancerat snabbt i företaget och är sedan 2017 VD i bolaget blott 29 år gammal. Han vill med digital teknik förändra och effektivisera processerna inom samhällsbyggnad med ett perspektiv som sträcker sig från uppstarten av ett byggprojekt, via projektering och produktion, hela vägen till förvaltning. I våras fick han utmärkelsen Guldhuset som Årets unga ledare 2018 inom samhällsbyggnadsbranschen.