Om oss

Historien bakom vår podcast

Bakom mikrofonen

Adam Mohammadi

Adam Mohammadi

Grundare

Engagerad samhällsbyggare som vill inspirera samt motivera personer som upplever utanförskap, in till arbetslivet. Jag började studera på KTH för att vara med och bygga upp Sveriges rike, bli en kompetent samhällsbyggare. 

Mitt mål är att applicera konceptet BIM som verktyg för att utveckla morgondagens samhälle.

Robert N. Makdisi

Medgrundare

Jag är en resultatinriktad, strukturerad och självgående individ med en teknisk och estetisk bakgrund. Drivkrafterna för mig är att ständigt öka min kompetens genom mitt arbete, att se möjligheter istället för svårigheter och blicka framåt för att utvecklas och förbättras.

Samhällsbyggarpodden

Podcast
BIMpodden gästar Samhällsbyggarpodden!
Läs mer om podcasten genom att klicka här.

Position 2030

Event
BIMpodden gästar Position 2030!
Läs mer om eventet genom att klicka här.

SB-dagarna

Event
BIMpodden gästar Samhällsbyggnadsdagarna!
Läs mer om eventet genom att klicka här.

Symetri BIM Forum

Event
BIMpodden gästar BIM Forum i Stockholm den 19 september 2018.
Läs mer om eventet genom att klicka här.

BIM Alliance

Nyhetsbrev
BIMpodden uppmärksammas i BIM Alliance nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan läsas genom att klicka här.

Byggvärlden

Tidning
BIMpodden blir uppmärksammad i Sveriges största byggtidning, Byggvärlden. Artikeln kan läsas genom att klicka här.

Design Management Forum

Event
BIMpodden gästade Design Management Forum 2018 den 25 april.

Om BIMpodden

BIMpodden är en podcast framtagen av mig på eget initiativ med syfte att sprida kunskap om konceptet BIM. 

Genom att intervjua kompetenta aktörer som berättar om nyttan med BIM, så kan BIMpodden nå fram till beslutsfattare som både behöver BIM data men framförallt är det dem som sitter på medel och mandat för att göra annorlunda än tidigare.

BIMpodden är en alldeles utmärkt plattform för dem som vill dela med sig av deras success stories kring implementering och utveckling, där företag och personer berättar ”sin resa”. Via BIMpodden möjliggörs det för medverkandena att berätta om beskrivningar av nya bra BIM-tillämpningar i olika projekt och de positiva effekter BIM skapat. Det sporrar andra och ger draghjälp till utvecklingen.

BIMpodden
Let's talk bim, what else?

På BIMpodden vill jag intervjua aktörer inom hela byggprocessen, jag vill veta vad BIM innebär för dig och din verksamhet.

Vi diskuterar om hur implementering av BIM kan förbättra arbetet vid anbudskedet, kalkyl, mängdavtagning, energiberäkningar, samordning, granskning, APD, inköp, arbetsmiljö, arbetsbredning, visualisering, VR, AR, försäljning och mycket mer.

Söker efter personer på konsultsidan, entreprenadsidan, fastighetsägare och förvaltare som vill ställa upp på en intervju där du får fritt snacka om BIM. Kontakta mig!

Kontakt

Söker efter personer som vill ställa upp på en intervju där du får fritt snacka om BIM. Vill du synas på BIMpodden kan du kontakta oss om sponsring.